Souzou Communication

Det finns andra som också säljer färdigskrivna tal, så varför välja just Souzou?

Souzou lägger stor vikt vid det personliga och unika

Med ett tal, en sång eller vers från Souzou kan du vara säker på att aldrig någonsin behöva höra någon annan framföra exakt detsamma som du själv. Du behöver aldrig vara orolig att någon annan köpt samma tal som du, och det blir äkta personlighet då du själv är med och bidrar med information om personen eller personerna som texten berör.

Souzou ger allt

När du köper en text från Souzou får du alltid läsa och godkänna texten i sin helhet innan du betalar. Du behöver alltså aldrig köpa grisen i säcken genom att betala för en text du endast läst utdrag ur.

Souzou har sista minuten-service

Fick du en sen inbjudan? Eller glömde du kanske bort att den där studentskivan var redan i helgen? Du kan vara lugn. Souzou har sista minuten-service som innebär att du när som helst kan kontakta mig och, mot en extra avgift, få en färdig text inom fyra dygn. OBS: i mån av tid.

Souzou bryr sig om texterna

Souzou är ett litet enmansföretag grundat på en oändligt brinnande kärlek till språk, kommunikation och underhållning. Att texterna jag skapar lockar till skratt och väcker varma känslor är lika viktigt för mig som för mina kunder.