Souzou Communication

Kärnan i alla texter från Souzou är humor och personlighet.
Nedan följer de olika tjänster jag har att erbjuda.

Tal på vers

Det klassiska talet i ny tappning, med rim och takt och mer charm än någonsin förr. Skojfriskt och charmigt eller sarkastiskt träffsäkert? Du sätter tonen och jag skapar rätt text för ditt ändamål.

Även om du inte kan dyka upp på festen är ett kvickt telegram den perfekta presenten – utan att du ens måste vara på plats. Du kan till exempel spela in ditt tal/telegram på en ljudfil och skicka till mottagaren.

Sånger…

Välj en känd melodi eller skapa din egen. Endast fantasin sätter gränser när det är dags att skriva en vass sång som kommer göra ditt framträdande till festens höjdpunkt.

…och visor

När snapsglasen åker fram är det även dags för de klassiska snapsvisorna – men vem är inte trött på Helan går? Nej, då är det betydligt roligare med personligt utformade texter för var och en på festen. Bäst effekt om det kommer som en överraskning med texthäften som delas ut precis innan det är dags att ta ton. Alla älskar allsång!

Hejaramsor

Såväl lag som individuella deltagare i vilken tävling som helst blir mer peppade att prestera på topp med lite kvalitativt hejande i bakgrunden.

Journalistiska texter

Jag är utbildad multijournalist som arbetar på frilansbasis och skriver om det mesta, men är alldeles särskilt intresserad av djur, natur & klimat, sociala frågor, ungdomsfrågor, ridsport och vågade personporträtt.

Tidigare har jag jobbat både redaktionellt och som frilans för tidningarna FRIDA och Pause.se. Du kan läsa mer om mig under Om Souzou.

 

Prisinformation

Priset på en text är baserat på antal ord. Ett tal/en sång på två-tre minuter brukar hamna runt 1400 kr. För vidare prisuppgifter och övriga frågor, kontakta mig!