Souzou Communication

Det är enkelt och du kan vara precis så delaktig som du vill.

Välj en textform, ge mig information om personen texten skall tillägnas, ge mig en deadline och jag skrider till arbetet. Normalt sett är det en till två veckors leveranstid, men jag tillhandahåller även en Sista Minuten-service. Det innebär att du mot en tilläggsavgift kan få en färdig text inom sex dagar.

Information om personen kan till exempel vara pinsamma saker denne råkat ut för, personlig information såsom favoritfilmer, idoler, namn på gamla kärlekar eller varför inte en livsdröm? Det är helt upp till dig hur mycket info och vilken typ av anekdoter du vill att texten ska innehålla.

När det gäller sångtexter och visor kan du ge mig fria händer att hitta en melodi eller välja en egen favorit. Vill du bidra med egen musik ska det också gå att ordna – kontakta mig med frågor och idéer så gör vi vårt bästa för att skräddarsy det perfekta paketet för just dig!

Priset på en text är baserat på antal ord. Ett tal/en sång på två-tre minuter brukar hamna runt 1400 kr. För vidare prisuppgifter och övriga frågor, kontakta mig!