Souzou Communication

Jag som startat och driver Souzou Communication heter Niki Hedén.

Ända sedan barnsben har jag älskat att skriva; att skapa, experimentera och laborera med det svenska språket. När mina verser och sånger visade sig skapa efterfrågan, så började en tanke att gro i mitt huvud. Tänk om det fanns en möjlighet att utveckla denna hobby till någonting mer?

Jag konsulterade mig själv och omvärlden en smula, målade upp en inre bild av mitt eget utopia, och ur kärleken till språket och alla dess möjligheter så föddes idén till Souzou.

Nu har jag hjälpt folk att skriva tal och sånger i sju år, och det är fortfarande precis lika roligt och underbart som när jag började. Det enda som känns lite tveksamt är namnet Souzou, som kanske inte tycks ha någon anknytning till min verksamhet. Men det finns en förklaring:

Någonting av det vackraste jag upplevt i mitt liv är det hav av körsbärsblomster, Sakura, som exploderar i en ljusrosa dröm över hela Japan varje vår; namnet Souzou är japanska och betyder skapande, kreativitet och fantasi. Allt det vackraste i livet – samlat på ett ställe.

För att ta del av vad andra sagt om mina texter, ta en titt på mina kundomdömen.

Jag ser fram emot att göra mitt bästa för att göra dig lika nöjd!

Niki Hedén