Souzou Communication

“Det var väldigt fint och väldigt imponerande att du kunde få ihop detta utav den information jag gav dig, och på så kort tid. Väldigt bra med mp3 så man kan höra hur det skulle låta. Jag tycker du fått med allt jag velat säga. Du kan detta väldigt bra, jag kommer anlita dig varje år då det är bröllop och liknande. Detta är över förväntan 🙂
Det känns kul att kunna bidra med något så fint som detta tal på detta bröllop. Det känns också roligare och jag känner mig tryggare nu när jag har fått hjälp att skriva talet. Jag är supernöjd!”

Brudgummens bäste vän och Best Man (2017).

“Tack sååå mycket för en fantastiskt fin och välskriven text! Jag blev glad när jag såg att du valde att jobba utifrån vad jag påbörjat. Jag är SÅ nöjd, tack än en gång!”

Brudgummens syster (2017).

“Talet blev mycket uppskattat, men jag har lätt till tårar så det blev lite skakigt bitvis. Men bruden var nöjd och det är det som räknas. Vem vet, mina andra barn kanske fick smak för det här. Så jag hör kanske av mig snart igen!”

Brudens far (2016).

“Det var ett helt underbart bröllop och talet blev hur bra som helst: det blev väldigt uppskattat: roligt men hade ändå en seriös underton. Du är jätteduktig och fångade det som jag skrev på ett mycket bra sätt. Jag är jättenöjd, tack så jättemycket för din hjälp!”

Brudens mor (2016).

“Det gick bra att hålla talet, väldigt bra! Var lite nervös, både för att det var många människor och nervös för att jag inte skulle hålla mig från tårar, men efter några meningar släppte det. Det var absolut känslosamt, särskilt när jag såg hur förvånad och glad min syster blev. Talet blev en höjdare, min syster fick det utskrivet som minne!
Stort tack för hjälpen. Tack för att du tog dig tid då jag verkligen hörde av mig i sista stund. Kommer absolut rekommendera dig om jag får chansen.”

Brudens syster (2016).

“Det gick mycket bra att framföra bröllopstalet och brudparet och många andra sade att det var ett mycket bra tal.
Tack så mycket!”

Brudgummens far (2016).

“Talet blev en fullständig succé! Min son grät som han aldrig gråtit någonsin, och när jag var klar med talet kom brudparet fram till mig och vi kramades och grät och skrattade tillsammans. Vad gäller övriga gäster så kan jag berätta att inte ett öga var torrt! Även gästerna skrattade å grät om vartannat! Jag fick så många kramar den kvällen så jag tappade räkningen till slut. Att jag själv skulle gråta och hulka mej genom talet det visste jag ju, men att det skulle ha en sån effekt på alla andra kunde jag inte tro! Jag känner att jag har varit med om någonting stort, jag känner mig som en idolvinnare. Och du NIKI! Du ska ha stort TACK, jag hade tur som fick hjälp. DU är min ängel ska Du veta, så ur djupet av mitt hjärta stort TACK”

Brudgummens mor (2015).

“Vi köpte två tal till min dotters bröllop, ett lite längre som jag höll och ett kortare till min make (min dotters styvfar). Alla prisade mig för talet och även min man fick mycket beröm, det blev verkligen ett sagobröllop! Vi återkommer om det blir aktuellt med fler tal. “

Brudens mor och styvfar (2015).

“Sången blev en fantastisk stämningshöjare på bröllopet, den satt som en smäck, kanonbra! Du hade lyckats sammanfatta deras liv tillsammans hittills så bra. Och talet blev riktigt bra det också, både jag och brudparet var väldigt nöjda! I övrigt hade vi en fantastisk tur med vädret och hela tillställningen var väldigt lyckad. Så TACK än en gång för din hjälp och jag hoppas att jag kan kontakta dej igen om behovet skulle uppstå.”

Brudens mor, som både sjöng och höll tal (2015).

“Jag har nu lyssnat på dej när du läser talet och tårarna rinner nerför mina kinder, det var det finaste talet jag hört. Att jag ska få läsa det till min dotter känns helt fantastiskt, jag hade aldrig klarat detta själv. Jag vill ha det precis som det är, för det känns helt rätt. Du har gjort ett jättebra jobb, jag kommer att rekommendera dig till andra, helt klart. Nu ser jag fram emot bröllopet än mer när jag har ett så fint tal. Och vem vet , jag återkommer kanske med nya uppdrag.”

Brudens mor (2015).

“Vi beställde en sång till min sons 30-årsfirande. Det blev verkligen succé, det var flera som grät! Tack så innerligt, jag är mer än nöjd!”

30-åringens mor (2014).

“Stor kram och tack till dig för det härliga talet du fixade till mig. När jag talade fick jag ståpäls och nära till gråten, men jag klarade det! Jag fick mycket positiv respons på plats, och många har hört av sig till min son i efterhand och berömt talet, så ta åt dig! Det bästa är att du fick ihop det så bra med så lite info jag gav, och du prickade rätt från början. Det var verkligen ett bra tal med humor och bra innehåll, tycker både jag och min son. Jag sparar din adress så jag kan kontakta dig om det behövs fler gånger.”

Claes Reinert, brudgummens far (2013).

“När jag först läste talet till min blivande fru fick det mig både att skratta och gråta. Det var jättebra! Texten kunde användas både till tal och sång, det blev till slut en sång som gjorde succé på bröllopet. Stort tack ännu en gång, jag hör av mig om det blir fler tal här framöver.”

Nybliven make, Stockholm (2013).

“Detta var andra gången jag tog hjälp av Niki. Sången till min och min mans 120-årsfest blev mer än fantastisk. Allt blev toppen, min man blev helt rörd. Vi beställde även enskilda verser för var och en av gästerna på festen och det blev också succé! Tack än en gång!”

Återvändande kund, Göteborg (2013).

“Talet blev en fullständig succé. Fick applåder och faktiskt var jag den enda som brudparet reste sig för och kom fram och kramade om och tackade. Tusen tack för hjälpen. Du är bäst!”

Malene, 58, brudgummens bästa väninna (2013).

“Talet gick alldeles excellent, det var så roligt!!! Natten innan drömde jag mardrömmar om att hålla talet, MEN det satt som en sportmössa! Bruden var väldigt glad och tackade särskilt för talet dagen efter, och jag fick mycket beröm av de andra gästerna.
Nu vill jag att fler av mina vänner skall gifta sig eller fylla år så jag får hålla fler tal. Då återkommer jag till dig!”

Johanna, bästa vän till brudparet (2012).

“TACK för ett fantastiskt tal! Det blev succe! Jag fick så mycket beröm för talet så det va inte klokt!
Nu behöver jag inte va rädd för att hålla tal nå mera… Bara maila till dig så fixar det sig.”

Lena, brudens bästa väninna (2012).

“Bröllopssången till min son blev en succé! Vi sjöng allsång och några spelade musik till, det blev jättebra och vi fick mycket beröm. Vi hade en fantastisk bröllopsfest, jag kommer att beställa fler sånger av dig, du är riktigt skicklig!”

Brudgummens stolta mamma, Göteborg (2012).

“Kan verkligen rekommendera Souzou för hjälp med ert tal! Själv började jag bli lite nervös då jag inte fick till talet men efter att ha kontaktat Niki blev det fantastiskt bra och precis i den stil som gjorde att jag på riktigt kunde göra det till mitt. Mycket lyckat och uppskattat!”

Stefan Ahlgren, Jönköping (2012).

“Jag skrev ner allt som jag och min tjej gått igenom, allt från våra resor till det kommande barnet. Jag ville överraska min kommande fru med tal, som blev dikt och avslutades med sång. Dikten och sången skulle handla om kärlek, frieri och resor. Tack vare Nikis hjälp blev det ett tal som höjde kvällen och blev en stor succe på festen. Ett minne som jag och min fru alltid kommer bära med oss. Tusen tack för en välskriven dikt och en fantastisk sång.”

Varma hälsningar från brudgummen, Stockholm (2012).

“Jag fick hjälp med ett tal+sång som jag framförde på min bästa kompis bröllop och det blev milt sagt en succé. Det blev många skratt och applåder. Bruden grät och hoppade upp från sin plats och sprang runt för att kunna ge mig en kram. Så åter igen: tusen tack för ett mycket bra, roligt och välskrivet tal!”

Cecilia Steen, 28, Gävle (2012).

“Jag ville att mitt tal till min brors bröllop skulle bli något alldeles extra, och spånade länge och stolpade upp massa händelser genom livet. Sen körde jag fast och tiden blev knapp. Tack vare Nikis snabba hjälp så fick jag ett tal som gjorde mig stolt, glad och trygg! Jag kan verkligen rekommendera detta!
Med varma hälsningar från en stolt storasyster, som fick många positiva kommentarer efter talet.”

Tanya Andersson, 34, Stockholm (2012).

“Tusen tusen tack för hjälpen! Jag är verkligen supernöjd, det här kommer bli något som brudparet sent ska glömma. Jag vill även ge dig beröm för att du spelar in talet/sången så att man även får höra takten och melodin, mycket proffsigt! Om jag hör att någon ska hålla tal och har svårigheter att få till det så kommer jag alla gånger tipsa om dig! Det här kommer bli SÅ bra!!”

Catharina Westberg, 29, Lund (2012).

“Många tack för det vackra bröllopstalet, jag blev helt rörd!
Du är fantastiskt duktig, jag kände att det verkligen var min syster du talade till, det kändes helt riktigt. Jag vill rekommendera dig till andra och återkommer om det blir fler tal som ska hållas under årens lopp!”

Malin Jönsson, 49, Göteborg (2012).

“Du lyckades sammanfatta hela mitt liv och min relation med en av mina bästa vänner till en sångtext som fick hela födelsedagsfesten att lyfta. Det gjorde verkligen min dag, och varje gång jag går förbi den (för den är nu inramad och sitter på väggen) så ler jag brett. Du får högsta betyg och jag kommer rekommendera dig till alla jag känner! Tack!”

Helena Israelsson, 26, Stockholm (2012).

“Med en blandning av kärlek, känslor, djup och humor – tack för det fantastiska talet som gjorde vår bröllopsdag fulländad!”

Eva-Lotta Månsson Brun och Tommy Brun, Stockholm (2011).

“Tusen tack för sångtexten.
Den var jättebra, så roligt att du fick med så många detaljer om min sambo. Jag är jättenöjd. Jag ska rekommendera dig för mina vänner!”

Greta Storbäck, 47, Pörtom (2011).